Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

STRÁŽ POD RALSKEM 6. října (VS ČR) – Akademie VS ČR připravuje další dva mezinárodní webináře angličtiny, které se uskuteční v říjnu a v listopadu 2021. Na tyto webináře je možné se přihlásit.

Na středu 20. října je plánován webinář angličtiny s názvem: Effective Presentations on the Specific Penitentiary Topics at the International Events.  Lektorem je Aurimas Nauséda, který se věnuje oblasti mezinárodních vztahů v akademii litevské vězeňské služby.

Dne 10. listopadu se bude konat webinář vedený Peterem Schulte, psychologem z akademie dolnosaské vězeňské služby. Tento bude zaměřen na: “The leadership role in psychological emergency care”.

Webináře v době pandemie nahradily prezenční kurzy a semináře profesní angličtiny. Jejich výhodou je časová nenáročnost. Každý webinář je organizován vždy v době od 13:00 do 15:00. Velkým bonusem jsou zahraniční lektoři a další účastníci ze zahraničí, díky kterým může dojít k výměně zkušeností a názorů a k vytvoření déledobých kolegiálních vztahů.

Pokud to epidemiologická situace dovolí, stanou se mezinárodní webináře součástí programu seminářů angličtiny pro penitenciární praxi. 

Zájemci o jazykové vzdělávání mohou kontaktovat kpt. Mgr. Ivu Prudlovou na iprudlova@avs.justice.cz

 

Sdílet článek

Facebook
Platforma X