Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

STRÁŽ POD RALSKEM 7. června (VS ČR) – Akademie v červnu zahájila nový vzdělávací program, jehož cílem je vybavit účastníky kompetencemi nezbytnými k výkonu funkce 1. zástupce ředitele tak, aby mohli kvalifikovaně plnit všechny úkoly vyplývající ze zastávané funkce a případně mohli zastoupit ředitele ve všech úředních úkonech a rozhodovacích procesech.

Kurz je rozdělen do jedenácti modulů, které pokrývají následující oblasti: Manažerské schopnosti a dovednosti; Ekonomika vězeňství; Činnost poradních orgánů ředitele; Problematika zaměstnávání vězněných osob; Mediální studia; Personální práce a organizační struktura VS ČR; Krizové řízení ve VS ČR; Vnější a vnitřní kontrolní činnost ve VS ČR; Organizace služebních činností; Odborová organizace ve VS ČR; a Koncepce rozvoje českého vězeňství do roku 2025.  Snahou je co nejvíce přiblížit problematiku k praxi a uvádění příkladů dobré praxe.

Výuku zajišťují ředitelé odborů GŘ VS ČR a jejich kolegové z jednotlivých odborů ve spolupráci s vedením Akademie.

Vybraní účastníci absolvují kurz v délce pěti třídenních soustředění, tedy celkem 80 vyučovacích hodin. Kurz je zakončen souhrnným závěrečným testem.

               

 

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X