Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

VŠEHRDY 20. března (VS ČR) – V chomutovské Rocknet aréně minulý pátek vzplál boj na ledové ploše „O pohár ředitele Věznice Všehrdy“. Letos se uskutečnil první ročník. Do turnaje v ledním hokeji se přihlásily čtyři týmy, včetně domácího mužstva. Hráči z řad příslušníků Vězeňské služby si tímto zároveň plnili služební přípravu.

Ředitel Věznice Všehrdy Miroslav Fous turnaj slavnostně zahájil v 8 hodin a hned poté vyjela na led první dvě družstva. Hrálo se ve zkráceném čase, pouze na „dvě třetiny“, bez přerušení hry, systémem každý s každým. Boj to byl lítý, leč nesl se v přátelském duchu. Zlatou příčku obsadil tým všehrdských. Stříbro si vystřílelo mužstvo z Vazební věznice České Budějovice, bronz putoval do Věznice Ostrov a „bramborová“ medaile zůstala Věznici Příbram.

Na turnaj se přišli podívat i někteří zaměstnanci a příslušníci, kteří neměli pracovní a služební povinnosti. Mezi diváky se dále, kromě rodinných příslušníků, objevila i chomutovská veřejnost. Pořadatelský tým tak na zápasech měl i své fanoušky. „Celý turnaj se nesl v přátelské atmosféře,“ pochvaloval si člen vítězného družstva Jan Březina.

var

Sdílet článek

Facebook
Platforma X