Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU 22. dubna (VS ČR) – Vězeňská kapela Katr band, kterou v současné době tvoří tři odsouzené ženy a tři zaměstnanci světelské věznice, vystoupila na slavnostním předávání Cen hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost.

Sedmý ročník této soutěže se konal v pondělí 22. dubna na krajském úřadě Kraje Vysočina v Jihlavě. Přihlášeno bylo celkem 33 organizací. „Vysoký zájem potvrzuje, že téma společenské odpovědnosti je v současné době důležité. Ocenění je poděkováním všem společnostem, které dělají něco navíc, a není jim lhostejné, jak se na Vysočině žije,“ vyzdvihl hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek. Za příkladnou realizaci principů společenské odpovědnosti kraj ocenil patnáct firem a organizací.  Ceny do této soutěže vyrobili studenti Akademie Světlá nad Sázavou.

Spolupráce mezi Věznicí Světlá nad Sázavou a krajským úřadem Kraje Vysočina je dlouhodobě velmi kladně hodnocena, což je patrné i ze zaslaného poděkování.

Vážená paní ředitelko,

dovolte mi Vám poděkovat za spolupráci na zajištění vystoupení vězeňské kapely Katr band na našem pondělním slavnostním předávání Cen hejtmana Kraje za společenskou odpovědnost.

Byli jsme velmi rádi, že jsme zástupce Vaší organizace a kapelu mohli v sídle kraje přivítat. Vystoupení bylo moc fajn, setkalo se s velkým ohlasem. Organizace a spolupráce s Vámi a Vašimi kolegy byla bezvadná. Vážíme si spolupráce i tak příjemného přístupu.

lap

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.