Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU 28. ledna (VS ČR) – Stavba ubytovacího objektu ve Věznici Světlá nad Sázavou se blíží svému dokončení a následné kolaudaci. Jedním z úkolů závěrečných prací byl i test nových gastro technologií stravovacího provozu. Součástí testu byla jak samotná příprava pokrmů, tak i proškolení zaměstnanců stravovacího referátu novými technologiemi.

Proškolení zaměstnanců provedl profesionální kuchař z firmy Retigo s.r.o., která byla zároveň dodavatelem nových gastro technologií. Zaměstnanci ocenili možnost vyzkoušet si tyto technologie před ostrým provozem a celkově hodnotili školení jako přínosné. Připravované pokrmy se povedly a vedoucí referátu stravování vyhodnotila test jako úspěšný.

jad

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.