Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU 19. dubna (VS ČR) – Ředitel Středního odborného učiliště vězeňské služby Josef Polcer ocenil ředitelku věznice Moniku Myšičkovou za dlouholetou spolupráci.

"Naše vztahy a spolupráce jak s ředitelkou věznice, tak s celou Věznicí Světlá nad Sázavou fungují na skvělé úrovni. Věznice nám pomáhá s koordinací vzdělávání a vnitřního režimu výkonu trestu,“ říká vedoucí školského vzdělávacího střediska ve Věznici Světlá nad Sázavou Jana Koukalová.

Ředitelka věznice bude zapsána na Křišťálovou tabuli, která nese jména osob, jež se nějakým významným způsobem podílely na zlepšení Středního odborného učilištěZápisy na Křišťálovou tabuli se dělají od roku 2017 a v současné době je na něm 13 jmen.

K předání daru a ocenění mělo původně dojít při příležitosti Slavnostní pedagogické rady, která probíhá každý rok v termínu, kdy si připomínáme výročí narození J. A. Komenského, ale z důvodu výjimečných událostí ve světě byla akce zrušena.  Ředitelka světelské věznice ovšem o svůj dar a slova díků nepřišla.  Dne 13. dubna  navštívil Josef Polcer Věznici Světlá nad Sázavou, kde došlo k předání ocenění a poděkování za spolupráci.

jad

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.