Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU 8. května (VS ČR) – Ředitelka Věznice Světlá nad Sázavou Monika Myšičková si dnes z rukou prezidenta republiky převzala jmenovací dekret do hodnosti brigádní generálky. Tu oficiálně užívá již od loňského 27. října, ale s ohledem na epidemiologickou situaci se nekonal slavnostní akt. V historii Vězeňské služby ČR se stala první ženou, která hodnost brigádní generálky získala.

„Svoje jmenování vnímám jako ocenění všech zaměstnanců věznice. Jejich práce není jednoduchá. A já si vážím práce každého z nich. Bez jejich přístupu a často i osobního nasazení bychom nemohli budovat dobrou pověst nejen naší věznice, ale i celého bezpečnostního sboru. Dobrého ředitele dělá dobrý tým zaměstnanců, tímto všem zaměstnancům věznice ze srdce děkuji,“ uvedla ke svému jmenování.

Spolu s ní si dnes jmenovací dekret převzal generální ředitel Vězeňské služby ČR Petr Dohnal, kterému byla ke dni 27. října 2020 udělena hodnost generálporučíka. Brigádním generálem se počínaje dnešním dnem stal jeho náměstek Roman Záhorský.

raj

 

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.