Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

STRÁŽ POD RALSKEM 14. listopadu (VS ČR) - V budově Úřadu práce v České Lípě se dne 8. listopadu 2023 konalo společné setkání zaměstnanců věznice a uchazečů o nové zaměstnání. Cílem bylo především představit zájemcům o práci pracovní příležitosti ve Věznici Stráž pod Ralskem.

Setkání se za věznici zúčastnili nejen personalisté věznice, ale také inspektor dozorčí služby. Personalisté seznámili uchazeče s momentálně volnými pracovními pozicemi a služebními místy. Dále pohovořili o podmínkách přijetí do pracovního a služebního poměru, ale také např. o benefitech, které v současné době věznice, jako zaměstnavatel, svým zaměstnancům nabízí. Prostřednictvím promítnuté prezentace bylo uchazečům přiblíženo prostředí věznice. Inspektor dozorčí služby následně pohovořil o služebním poměru a představil podrobněji práci příslušníků Vězeňské služby ČR. Na závěr byly zodpovězeny dotazy.

Celá akce byla pojata především jako nábor nových zaměstnanců a vyhledání vhodných kandidátů na aktuálně neobsazená pracovní místa.   Podrobné informace k aktuálně volným pracovním místům ve věznici jsou uvedeny na webových stránkách Věznice Stráž pod Ralskem v sekci „Kariéra“ - „Volná místa“.

Spolupráce s Úřadem práce v České Lípě pokračovala i přímo ve věznici, kde byla dne 14. listopadu pro zaměstnance Úřadů práce v České Lípě a Novém Boru uspořádána speciální exkurze. Exkurze se zúčastnily pracovnice, které na přepážkách Úřadů komunikují s uchazeči o zaměstnání. Na základě této exkurze jim nyní mohou poskytnout podrobnější informace o pracovním prostředí a podmínkách práce ve věznici.

 

mkr

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X