Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

STRÁŽ POD RALSKEM 14. dubna 2023 (VS ČR) – Věznice uspořádala dne 13. dubna 2023 speciální exkurzi pro zaměstnance Úřadů práce (dále jen ÚP). Jejím cílem bylo seznámit je s prostředím, do kterého zprostředkovávají zaměstnání uchazečům o zaměstnání. Cílem exkurze bylo zvýšit povědomí zaměstnanců ÚP o pracovních činnostech, pracovním prostředí a požadavcích na budoucí zaměstnance za účelem kvalitního předvýběru uchazečů o zaměstnání do věznice. Jednalo se o první akci tohoto typu.

Exkurze byla zrealizována na základě dlouholeté spolupráce personálního oddělení věznice s ÚP v České Lípě, Mimoni, Novém Boru a Doksech. Zúčastnilo se jí celkem deset zaměstnankyň uvedených úřadů. Jednalo se především o pracovnice, které přímo na přepážkách Úřadů komunikují s uchazeči o zaměstnání a poskytují informace k náboru nových zaměstnanců. V rámci prohlídky věznice si měly možnost prohlédnout i zázemí pro naše zaměstnance a nabízené benefity jako je sauna nebo posilovna. Na základě této exkurze by nyní měly poskytovat uchazečům o zaměstnání podrobnější informace o pracovním prostředí a podmínkách práce ve věznici.

Po celou dobu exkurze byla návštěvě k dispozici personalistka věznice, která průběžně odpovídala na různé dotazy. Dle sdělení zúčastněných úřednic pro ně byla tato návštěva velmi přínosná a zajímavá.

 

 

mkr

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X