Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Také v letošním roce obdarovali zaměstnanci Věznice Stráž pod Ralskem vánočními dárky děti z Dětského domova v České Lípě. Touto, již tradiční akcí, plníme dětem jejich přání a snahou nás všech je udělat jim alespoň trochu radosti v čase vánočním. Obdarováno bylo celkem 22 dětí ve věku od 5 do18 let. Mezi jejich přání patřilo například povlečení, kosmetika, bezdrátová sluchátka, žehlička na prádlo a sportovní oblečení.

Dárky byly dětem předány zástupci věznice před Štědrým dnem přímo v Dětském domově. Před předáním dárků se všechny děti představily, sdělily své záliby, školní úspěchy a své představy do budoucna. Poté následovalo jejich vystoupení, ve kterém předvedly své recitační, pěvecké a hudební umění. Čas strávený u slavnostní tabule, kterou děti připravily na uvítanou rychle uběhl v příjemné a pohodové atmosféře. Největší odměnou pro nás bylo sledovat radost dětí a jejich rozzářené obličeje při rozbalování předávaných dárků.

 

Poděkování patří všem, kteří se na splnění dětských přání podíleli a dokázali tak udělat radost všem dětem z Dětského domova.

 

 

Bc. Zdeněk Oláh – vedoucí personálního oddělení

 

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.