Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

STRÁŽ POD RALSKEM 25. května 2022 (VS ČR) - Dne 24. května 2022 se v budově Úřadu práce v České Lípě konala náborová akce, jejímž cílem bylo seznámit uchazeče o zaměstnání s volnými pracovními pozicemi ve Věznici Stráž pod Ralskem. A především vyhledat vhodné kandidáty na neobsazená pracovní místa.

Za věznici se tohoto setkání zúčastnila personalistka věznice a zástupce vedoucího oddělení výkonu trestu. Společně představili práci ve vězeňství a pracovní příležitosti ve věznici. Zaměřili se u toho nejen na nábor nových příslušníků, kterých je dlouhodobě nedostatek. Seznámili přítomné i s dalšími pracovními možnostmi na různých pracovních pozicích, které jsou aktuálně neobsazeny. Je to například právník, účetní, technik požární ochrany a bezpečnosti práce, vychovatel, informatik, speciální pedagog, lékař, zubní lékař a psycholog.

Prostřednictvím fotografií přiblížili přítomným uchazečům o zaměstnání také prostředí věznice a odpovídali průběžně na dotazy související s podmínkami přijetí do zaměstnání a s nabízenými benefity.

Podrobné informace k volným pracovním místům lze najít také na webových stránkách Věznice Stráž pod Ralskem v sekci „Kariéra“.

 

mkr

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X