Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PARDUBICE 17. dubna (VS ČR) - „Jistota v nejisté době“ je motto náborové kampaně pro přijetí do služebního poměru k Vězeňské službě ČR. Relevantnost tohoto hesla a zvýšenou atraktivnost služebního poměru potvrzují aktuální zkušenosti našich personalistů.

Po období, kdy řada příslušníků využila možností, které jim právní úprava služebního poměru nabízí, a opustila naše řady, aby využila benefitů v podobě odchodného a výsluhového příspěvku, jsme zaznamenali trend opačný.

Objektivní situace na trhu práce nejenže zvýšila počet zájemců o služební poměr, ale také dochází k znovupřijetí příslušníků, kteří před delším časem odešli. Výhodou při znovupřijetí je možnost v krátkém čase zařadit příslušníky na vyšší služební místa s odpovídajícím finančním ohodnocením. Stávající situace, kdy se Věznice Pardubice potýká s určitou personální nedostatečností, je výjimečnou příležitostí pro mladé, ale i zkušené zájemce, kterým se otevírají cesty k akcelerovanému služebnímu postupu.

Nově přijatým příslušníkům přejeme mnoho úspěchu nejen při plnění služebních úkolů.                                                                            zuj

 

Sdílet článek

Facebook
Platforma X