Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PARDUBICE 14. ledna 2021 (VS ČR) Dnešní doba není určitě jednoduchá. Práce ať „in natura“ či formou homeoffice, do toho děti, které opět nechodí do školy, ale učí se doma, nákupy přes internet, neboť obchody jsou zavřené, ale stále jsme to my. Jak v této době pomoci sobě i lidem okolo? Přečteme si, jak to mají těžké zdravotní sestry a lékaři, ti v první linii. Ale co další profese, které v té první linii jsou také (zaměstnanci Vězeňské služby, Policie, prostě ozbrojené složky státu, městská policie, pracovníci v sociálních a službách, charity, lidé, kteří zajišťují, abychom měli vodu, elektriku, wifi připojení ……. a můžu zde vyjmenovávat a vyjmenovávat. Co rodiče? Co pěstouni?

Z terapeutického centra putovaly hračky do nemocnic, různým charitám, do škol a školek, na různé akce. Nově opět potěší děti, tentokrát díky Charitě Přelouč, zejména její části pěstounské pomoci. V této nelehké době, kdy vlastně ani není možné koupit hračku v obchodě, jsme navázali novou spolupráci s Charitou Přelouč. Ušité hračky potěší a podpoří zejména pěstouny a jejich svěřence, rodiny v tísni.

„Jsem velmi rád, že díky našim hračkám se vykouzlí někde na dětské, možná i dospělé tváři, úsměv.“ říká odsouzený Tomáš H. a druhý odsouzený dodává, jak je to teď moc důležité, lidi jsou na tom hůře a i když je to jenom drobnost, určitě potěší.  

                                                                                                                                zuj

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X