Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Ve dnech 9.9. – 11.9. 2019 se uskutečnilo Oblastní postupové kolo ve Všestranné služební kynologii v rekreačním zařízení Chvojkovský mlýn. Akce se zúčastnili psovodi se služebními psy ze spádových věznic určené Generálním ředitelstvím VS ČR.

Soutěžilo se v osmi disciplínách obrany a devíti disciplínách poslušnosti. Poslední kategorií byly pachové práce, tedy stopa s vyhledáním předmětů. Oceněni byli vždy tři nejlepší v jednotlivých kategoriích a tři nejlepší v celkovém hodnocení.

Celkovým vítězem se stal pprap. Pavel Hartman se psem Chipp z vazební věznice Ruzyně, na druhém skončil pprap.Lukáš Stach se psem Axim rovněž z věznice Ruzyě a na celkovém třetím místě pprap.Luboš Maršík se psem Firefox z věznice Příbram. Nejlepší v jednotlivých kategoriích byli, v poslušnosti pprap. Pavel Hyttych se psem Casius z vazební věznice Litoměřice a obranu ovládl Pavel Hartman, stopu kolega rovněž z Ruzyně Lukáš Stach se psem Axim.

Poděkování patří všem zúčastněným rozhodčím, figurantům a celé technické skupině za hladký a zdárný průběh oblastního přeboru.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.