Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

ORÁČOV 28.12.2023 (VS ČR) – V pátek 22. prosince 2023 se uskutečnil 2. ročník florbalového turnaje ředitele Věznice Oráčov.

Ve sportovní hale TJ TZ Rakovník si své dovednosti v tomto sportu přišlo poměřit 5. týmů – Věznice Oráčov, Věznice Příbram, Věznice Nové Sedlo, Věznice Všehrdy a Věznice Vinařice. Ve všech utkáních bylo k vidění mnoho krásných sportovních soubojů a také řada vstřelených branek.  Zápasy byly velmi vyrovnané a všechny týmy se snažily až do posledních vteřin každého utkání „urvat“ co nejlepší výsledek, což přidalo na atraktivitě celého turnaje.

Pro diváky turnaje byly mimo sportovních zážitků připraveny také dárkové předměty. Před vyhlášením výsledků obdržel každý z diváků lístky do bohaté tomboly, ve které bylo mnoho hodnotných cen od sponzorů turnaje. Velké poděkování patřím především sponzorům: Tradiční pivovar v Rakovníku, Procter & Gambel – Rakona s.r.o., eFlorbal, Koupelny Ptáček, Kavárna Bistro Kuki-Kněževes. Na závěr celého turnaje přišlo na řadu vyhlášení vítězů ředitelem Věznice Oráčov Zbyňkem Červeným.

-          Nejlepším střelcem se stal Jan Čermák (Věznice Oráčov) s 11 vstřelenými brankami

-          Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Patrik Janošík (Věznice Všehrdy)

-          Trofej za nejlepšího brankáře turnaje si odvezl Vladimír Rampas (Věznice Příbram)

 

Vítězi turnaje se stali hráči Věznice Všehrdy.

Další v pořadí se umístili:

2. místo - Věznice Oráčov

3. místo – Věznice Příbram

4. místo – Věznice Vinařice

5. místo – Věznice Nové Sedlo

 

Z nálady hráčů i diváků bylo zřejmé, že se tento turnaj stává nedílnou součástí předvánočního času a je pro všechny zúčastněné příjemným zpestřením. Věříme, že se jej povede zorganizovat i v příštím roce.

I přes sportovní zápolení a předvánoční náladu si všichni hráči i ostatní přítomní v pravé poledne, minutou ticha, připomněli tragickou událost, která se stala 21.12.2023 na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze a neoficiálním způsobem tak uctili památku obětí této tragické události a současně tím vyjádřili hlubokou soustrast všem pozůstalým.

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.