Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

MÍROV 21. června (VS ČR) - Dne 16. 6. 2022 vystoupil za zdmi mírovské věznice známý slovenský rapper Michal Straka, alias Ego.

Před začátkem vystoupení si hosté ještě stačili prohlédnout kostel svaté Markéty a seznámili se stručně s vývojem vězeňství na Mírově. Potom již následoval slibovaný hudební bonbónek. Ačkoliv počasí vystoupení moc nepřálo, dokázal Ego svým osobitým přístupem a charisma, navodit takovou příjemnou atmosféru, že mu deštivé počasí ani v nejmenším nevadilo, natož přítomným divákům. Spíše naopak. Vše mělo své osobité kouzlo. Na konci vystoupení byl Ego odměněn přítomnými vězni bouřlivým potleskem a přidal i pár skladeb navíc. Bylo vidět, že vystupující i diváci si to vzájemně společně užívali.

Zpěvák a rapper Michal Straka, alias Ego, se na hudební scéně objevil již v polovině 90. let 20. století, kdy působil s méně známou kapelou Prízrak. Později se stal členem skupiny Kontrafakt, a to spolu s Rytmusem a DJ Anysem (dříve DJ Aneška). Svou sólovou dráhu Ego nastartoval roku 2012, a to hned hitem s názvem Žijeme len raz, který bodoval nejen na slovenských rádiích, ale též v tamním slavíkovi, kde zvítězil hned ve dvou kategoriích – Hit roku a Videoklip roku.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.