Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

MÍROV 26. září (VS ČR) - Dne 2. září 2023 se uskutečnil ve Sportovním areálu Věznice Mírov zážitkový den pro zaměstnance a jejich nejmenší rodinné příslušníky. Ten byl organizován Věznicí Mírov ve spolupráci s Nezávislým odborovým svazem Policie ČR, Základní organizací při Věznici Mírov.

Akce se zúčastnili zaměstnanci věznice se svými dětmi a vnoučaty. Krásné slunečné počasí nám přálo.

Součástí zážitkového dne byly komentované ukázky činnosti psovodů, eskortní služby a hasičského družstva Věznice Mírov a Hasičského záchranného sboru Zábřeh.

Zájem mezi malými účastníky byl především o komentované ukázky našich příslušníků a dále o dovádění v pěně, kterou pro ně vytvořili hasiči přímo mezi ostatní atrakce. Velkou pozornost mezi dětmi vzbudil také bublinkový workshop, na kterém si všechny děti, ale i dospělí, měli možnost vyzkoušet bubliny různých velikostí a tvarů. Na zážitkovém dni samozřejmě nemohl chybět ani skákací hrad, který nesl název Džungle.

Malí soutěžící se s zápalem zapojili do zábavného programu pro děti (krmení lva, fotbalová školička, skákání v pytlích, kreativní dílnička, foto koutek, opičí dráha, ad.). Odměnou za snahu bylo sladké ocenění, na kterém se podílely, jak Základní organizace Nezávislého odborového svazu Policie ČR při Věznici Mírov (za to jí patří naše velké díky) a dále i samotná Věznice Mírov.

Všichni doufáme, že kladně hodnocená a vydařená akce se bude v příštím roce opět opakovat.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.