Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

MÍROV 21. března (VS ČR) - Vzhledem k dlouhodobé nedostatečné obsazenosti systemizovaných míst příslušníků, se personalisté Věznice Mírov snaží získat nové uchazeče do služebního poměru, mimo jiné i z řad studentů maturitních ročníků středních škol, zaměřených nejen na bezpečnostně právní činnost, ale i jiných profesních oborů.

Náborový tým složený ze zaměstnanců personálního oddělení, příslušníků oddělení vězeňské stráže a 1. ZŘV uspořádal dne 20. 3. 2023, přibližně pro 60 studentů maturitních ročníků SOŠ ekologické a ochrany životního prostředí Šumperk, prezentaci činnosti Vězeňské služby České republiky, spojenou s náborovou kampaní k přijetí do služebního poměru u tohoto bezpečnostního sboru.

Součástí přednášky byla prezentace věznice formou krátkého videa, ukázka donucovacích prostředků a takticko-balistických prvků. Studenti měli možnost se následně zapojit i do živé diskuze, kdy nejvíce mužskou populaci zaujala možnost si na místě vyzkoušet i testy tělesné zdatnosti, kdy splnění daných kritérií je potřeba k přijetí do služebního poměru u vězeňské služby. 

Tyto akce budeme určitě do budoucna dále využívat pro získávání případných nových zájemců o nesnadnou, ale zajímavou práci v naší věznici.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.