Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

MÍROV 2. března (VS ČR) - Dne 24. 2. 2022 proběhla v prostorách Zotavovny Vězeňské služby ČR, Praha – Květnice, Rada předsedů ZO NOS PČR při VS ČR. V rámci tohoto jednání došlo i k slavnostnímu ocenění dlouholetého zaměstnance vězeňské služby, člena NOS PČR a bývalého kontrolora ZO NOS PČR při Věznici Mírov Miroslava Krista.

Tomu s poděkováním za práci v NOS PČR a dané základní organizaci nejdříve předal osobně předseda NOS PČR Tomáš Machovič, medaili za zásluhy. Součástí ocenění byl i hezký věcný dar.

V rámci tohoto jednání byl Miroslav Krist zároveň oceněn i generálním ředitelem VS ČR Simonem Michailidisem, který své účasti na jednání Rady předsedů využil a s poděkováním mu za jeho dlouholetou práci u vězeňské služby, předal plaketu VS ČR II. stupně. 

Hlavním důvodem těchto ocenění bylo, že Miroslav Krist končil ke dni 28. 2. 2022 své řádné a aktivní členství v NOS PČR, kdy se od 1. 3. 2022 stal veteránem NOS PČR a zároveň ke stejnému datu končil jeho více jak 42-letý služební a následně i pracovní poměr u vězeňské služby, kdy nejdříve začal svoji pracovní kariéru na funkci strážný a svůj profesní život ukončil na funkci speciálního pedagoga věznice.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.