Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

MÍROV 3. srpna (VS ČR) – Dne 27. 7. 2021 proběhla kolaudace nově postavené kuchyně s jídelnou pro zaměstnance Věznice Mírov.

Dne 27. 7. 2021 proběhla kolaudace nově postavené kuchyně s jídelnou pro zaměstnance Věznice Mírov. Kuchyně s jídelnou byla postavena v samotném areálu věznice a nahrazuje tak tu původní, dosluhující, která již přestala splňovat stávající nařízené normy pro stravování. Zaměstnancům věznice se tak zlepší estetické podmínky pro samotný odběr stravy v jídelně, personálu kuchyně se zase nabídne možnost připravovat jídla v nejmodernějších zařízeních. Určitě to ocení všechny strany. Věznice se tak tímto způsobem snaží stále zlepšovat podmínky pro práci svých zaměstnanců.

Příprava na stavbu zaměstnanecké kuchyně s jídelnou začala více jak před třemi roky a samotná stavba již byla provedena v období posledního roku. Finanční prostředky na stavbu byly použity z rozpočtu SHČ Věznice Mírov, finanční prostředky na technologii poté z prostředků investic GŘ VS ČR. Celková částka na výstavbu kuchyně činila 16,4 milionu korun, kdy zhotovitelem stavby byla firma Provádění staveb, a. s. Olomouc.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.