Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

MÍROV 25. října (VS ČR) - Dne 5. října 2023 proběhla v Šumperku Burza práce a vzdělání. Pořadatelem Burzy práce byl Svaz průmyslu a dopravy České republiky, Okresní hospodářská komora Šumperk a Úřad práce České republiky – krajská pobočka v Olomouci, kontaktní pracoviště Šumperk. Burza byla určena pro žáky základních škol a jejich rodiče, studenty SŠ, VOS a VŠ, výchovné a kariérové poradce. Dále pro všechny, kdo hledají zaměstnání a pro širokou veřejnost.

Akce bylo využito ze strany Věznice Mírov k náborové kampani s distribucí informačních materiálů, prezentaci práce příslušníků vězeňské služby pro přítomné návštěvníky, kteří měli možnost se Burzy práce zúčastnit. Určení zaměstnanci věznice podali odborné informace o činnosti Vězeňské služby ČR, dále o podmínkách pro přijetí do služebního poměru a představili výstroj příslušníků Vězeňské služby ČR. Psovodi Věznice Mírov taktéž předvedli dvě poutavé ukázky své odborné práce. I to je jeden ze způsobů, kterým se snaží Věznice Mírov řešit nepříznivou personální situaci související s dlouhodobě neobsazenými systemizovanými místy příslušníků.

Věznice Mírov na této akci taktéž prezentovala výrobky odsouzených (dřevěné a plyšové hračky, které odsouzení vyrábějí v rámci svých pracovních aktivit).

Oceněním za prezentaci Věznice Mírov na této Burze práce a vzdělání bylo písemné poděkování od Lenky Šimkové, pověřenou vedením Okresní hospodářské komory Šumperk.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.