Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

KYNŠPERK NAD OHŘÍ 20. října (VS ČR) Věznice Kynšperk nad Ohří se představila na veletrhu pracovních příležitostí v chebském Kulturním centru Svoboda a MKD Sokolov.

Veletrhy pořádá Krajská hospodářská komora ve spolupráci s městy Sokolov a Cheb a Úřadem práce ČR a mezi pozvanými byli uchazeči a zájemci o zaměstnání evidovaní na úřadu práce, studenti posledních ročníků všech ZŠ, SŠ a VŠ z Chebska i široká veřejnost.

Každý, kdo hledá práci nebo o uvažuje o změně zaměstnání, se mohl seznámit s podmínkami přijímacích řízení, nároky a benefity služebního i pracovního poměru u vězeňské služby, ale měl i možnost otestovat svoji aktuální fyzickou zdatnost. Byla i možnost vyzkoušet si některé části výstroje příslušníků, potěžkat si signální pistoli, teleskopický obušek, prohlédnout si některé nepovolené věci zabavené odsouzeným nebo si nasadit pouta i jiné donucovací prostředky používané vůči vězněným osobám.

Pro zájemce o práci u tohoto bezpečnostního sboru bude věznice k dispozici i 03. 11. 2022 v Karlových Varech ve SPA HOTEL THERMAL.

peb

Sdílet článek

Facebook
Platforma X