Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

KYNŠPERK NAD OHŘÍ 15. června (VS ČR) – Odsouzení v rámci extramurálních aktivit intenzivně pracují na úpravách okolí altánu určeného pro volné chvíle příslušníků a zaměstnanců i jejich blízkých.

Altán v blízkosti zaměstnanecké ubytovny s klubovnou, která je využívána k pracovním účelům i neformálním setkáním, byl vloni opravován v rámci zlepšování podmínek péče o příslušníky a zaměstnance. 

Práce na zvelebení jeho okolí právě vrcholí. Odsouzení muži zbavili terén klestí a náletů, rozřezali a přemístili dřevo blíže novému ohništi, odtěžili zeminu a zbudovali k němu nový přístupový chodníček a dál pracují na tom, aby bylo vše nachystáno pro účastníky dětského dne, který pořádá odborová organizace za podpory vedení věznice u příležitosti dne dětí v sobotu 24. června.

Účastníci se mohou těšit na den plný her, zábavy a poučení se závěrečným opékáním masitých laskomin. V programu nebude chybět ukázka z všestranné i speciální kynologie ani dynamická ukázka skupiny určené pro zákrok pod jednotným velením.

peb

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X