Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

KYNŠPERK NAD OHŘÍ 16. listopadu (VS ČR) – Dozorce oddělení výkonu trestu praporčík Miroslav Chlad je jasnou osobností podzimu největšího amatérského běžeckého klubu v Karlovarském kraji ROZBEHNITO.

„Míra Chlad je jasnou osobností podzimu našeho klubu. Kromě svého osobního úspěchu v podobě překonání hranice 100 km za 24 hodin se mu povedlo sestavit vítěznou týmovou štafetu, která byla složena z běžců A týmu i B týmu klubu Rozběhnito.cz. Míra navíc každého běžce ze štafety osobně povzbuzoval,“ vyzdvihl jeho výkon místopředseda klubu Ondřej Behina na charitativním běhu Františkolázeňská 24hodinovka, který se běžel 13. a 14. listopadu ve Františkových Lázních.

Psychická odolnost a výborná fyzická kondice je při výkonu náročné služby potřeba. Miroslav Chlad běhal jako kluk už na základní škole. Časem běhání vyměnil za kolo a posilovnu ale k běhání se postupně zase vrátil. V roce 2016 běžel závod Memoriál Jana Trnky a u běhu už zůstal. Miroslav Chlad slouží na oddělení výkonu trestu jako dozorce od roku 2006.  

Běžecký klub Rozběhnito.cz Cheb funguje od roku 2019, má aktuálně přes 60 členů nejrůznější výkonnostní i věkové kategorie.

peb

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X