Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

KYNŠPERK NAD OHŘÍ 19. září (VS ČR) – Memorandum o vzájemné spolupráci podepsala dnes ředitelka věznice Martina Gänsel a ředitelka TRIVIS – Střední školy veřejnoprávní, s. r. o. Vendula Pušová.

Obě strany se zavázaly spolupracovat v oblasti prevence kriminality, v oblasti vzdělávacích aktivit na úseku veřejného pořádku, bezpečnosti a penologie a vytvářet studentům předpoklady pro výkon budoucího povolání.

Věznice žákům přiblíží možnosti jejich potenciálního uplatnění ve služebním poměru příslušníka Vězeňské služby ČR a vytvoří vhodné podmínky pro případnou navazující službu u tohoto ozbrojeného sboru.

"Na listopad již připravujeme scénář týdenní stáže pro šest studentů maturitních ročníků. Žáky posledních ročníků pak navštívíme ve škole příští rok na přelomu února a března, abychom jim představili komplexně činnost vězeňské služby. Na jarní měsíce chystáme pro druhé ročníky praktické ukázky služební kynologie a pro třetí exkurze do věznice", doplnil vedoucí personálního oddělení Martin Hámor. 

 

peb

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X