Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

TEPLICE 26. září (VS ČR) Vazební věznice Teplice společně s Vazební věznicí Litoměřice, a ve spolupráci s Pedagogickou fakultou Univerzity J. E. Purkyně, uskutečnili prezentaci Vězeňské služby ČR, pro studenty nejen Pedagogické fakulty ale i ústeckých a teplických středních škol.

V průběhu této prezentace měli studenti maturitních ročníků a studenti univerzity bakalářského či magisterského programu zaměřeného na oblast pomáhajících profesí, možnost se seznámit s činností, posláním a možností pracovního uplatnění v rámci bezpečnostního sboru.

 

Studentům byly srozumitelně a poutavě vysvětleny důležité pojmy z oblasti vězeňství, činnosti a funkce vězeňské služby, specifika služebního a pracovního poměru. Studenti dále měli možnost se seznámit s podmínkami přijetí do služebního nebo pracovní poměru a rovněž se širokou nabídkou pracovního uplatnění v rámci Vězeňské služby ČR. Diskutována byla též konkrétní volná místa.

 

Na závěr celé akce proběhla diskuse, kdy zaměstnanci a příslušníci VS ČR, ochotně odpovídali na všechny dotazy studentů. Tímto chceme poděkovat všem zúčastněným a rovněž i vedení Pedagogické fakulty UJEP za profesionální spolupráci.

 

Pro další informace týkající se volných pracovních pozic se prosím obraťte na naše personální oddělení:

 

 

Vedoucí personálního oddělení

Kateřina Hadravová

tel: 417 593 395

e-mail: khadravova@vez.tep.justice.cz

 

Personalistka

Bc. Adéla Mašková

tel: 417 593 394

e-mail: amaskova@vez.tep.justice.cz

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X