Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OLOMOUC 1. února 2022 (VS ČR) – Ve vazební věznici proběhly závěrečné zkoušky Základní odborné přípravy nových příslušníků.

V tomto a minulém týdnu naši příslušníci vykonali na závěr distanční výuky Základní odborné přípravy A povinnou závěrečnou zkoušku. Přezkoušení probíhalo stejně jako výuka distanční formou, a to prostřednictvím aplikace Skype for Business.

Každý z příslušníků si vylosoval okruh 6ti otázek, a po dvacetiminutové přípravě předstoupil před zkušební komisi, která zasedala online z Akademie VS ve Stráži pod Ralskem.

Nováčci naší vazební věznice se věnovali studiu skutečně zodpovědně a vedení věznice jim po celou dobu studia vytvořilo podmínky a prostor k úspěšnému zvládnutí závěrečné zkoušky.

A to se podařilo, neboť všichni závěrečnou zkoušku úspěšně složili, a navíc jejich znalosti byly hodnoceny zkušební komisí velmi pozitivně.

Úspěšným zakončením závěrečné zkoušky budou všichni příslušníci vykonávat službu již samostatně a také budou brzy povýšeni do vyšší služební hodnosti.

red

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X