Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Vazební věznice Olomouc děkuje našemu spolupracovníkovi Jiřímu Bodinkovi za okamžitou pomoc, která pomohla zachránit lidský život.

Dne 11. 2. 2020 v parku náhle upadl muž při rekreačním běhání. Pan Bodinek rychlým poskytnutím první pomoci odvrátil akutní ohrožení života a následným konáním stabilizoval zraněného až do příjezdu zdravotní záchranné služby.

Jiří Bodinek je jedním z našich spolupracovníků, který je díky své komunikativnosti a spolehlivosti velmi platným členem kolektivu zaměstnanců Vazební věznice Olomouc. Nastoupil do vazební věznice v roce 2019 na pracovní pozici kuchař ve vězeňské kuchyni, kde mimo jiné řídí početnou skupinu pracovně zařazených vězněných osob. Díky své rozhodnosti, samostatnosti a iniciativě plnohodnotně doplňuje tým zaměstnanců referátu stravování a výživy i celého oddělení logistiky.

Ve zmíněný den svou rychlou reakcí a znalostmi zásad poskytování první pomoci potvrdil své profesionální kvality a může být příkladem všem svým spolupracovníkům. Předaná peněžní odměna je pouze malá forma poděkování a zároveň i výrazem naší hrdosti, že se v řadách spolupracovníků Vazební věznice Olomouc nalézá tak zkušený a erudovaný člověk, jakým je právě Jiří Bodinek.

Pane Jiří, děkujeme a přejeme mnoho úspěchů v osobním životě i do další práce.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X