Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OLOMOUC 10. února 2022 (VS ČR) – Sprchy, které navazují na šatny našich příslušníků se v průběhu ledna podařilo kompletně zrekonstruovat. Tato rekonstrukce navazuje na program trvalého zlepšování zázemí a pracovních podmínek zaměstnanců.

Do plánu oprav prováděných střediskem údržby vazební věznice byla na začátek roku 2022 zařazena také oprava sprch u šaten příslušníků. Jedná se o nejfrekventovanější sociální zařízení v našem objektu, neboť je součástí šatny pro příslušníky s nejvyšší kapacitou míst na převlékání a přípravu do služby.

S ohledem na opravdu velké využití tohoto prostoru byla zvolena obsáhlá rekonstrukce. V rámci opravy byly stávající sprchové boxy kompletně vybourány i s dělícími příčkami, odstraněny byly obklady, dlažba a zastaralé vybavení této koupelny.

Vybudována byla kompletně nová elektroinstalace včetně výměny osvětlovacích těles s LED technologií a také kompletní nová vodoinstalace. Po vyzdění nových příček byly budoucí boxy opatřeny hydroizolací, byly zhotoveny nové omítky, položena nová dlažba zároveň s obklady a byla provedena výměna zárubně dveří.

Osazeny byly nové sprchové vaničky z litého mramoru, sprchové baterie, umyvadla a umyvadlové baterie. Celý prostor byl dokončen malířskými pracemi, instalací fólií na okno a nového zrcadla.

Celkově trvala tato rozsáhlá oprava 4 týdny, a je nutno zmínit, že celou rekonstrukci prováděly pouze pracovně zařazené vězněné osoby pod vedením zkušeného vedoucího údržby.

red

 

Sdílet článek

Facebook
Platforma X