Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Brno 12. prosince (VS ČR) – Reprezentační ples k 30. výročí založení Vězeňské služby České republiky se uskutečnil v sobotu dne 25. listopadu v hotelu Courtyard by Marriott Brno. Brigádní generál Dušan Gáč přivítal všech 350 zúčastněných hostů, zahájil slavnostní plesový večer a hostům popřál skvělou zábavu. Z rukou předsedů odborové organizace Pavla Tesaře a Tomáše Černého byl předán, náměstku léčebné a preventivní péče pro pracoviště Dětská nemocnice Františku Jimramovskému, šek v hodnotě 10 tisíc korun na vánoční dárky pro děti na onkologické oddělení.

Při zahájení plesového večera brigádní generál představil zástupce z generálního ředitelství, vedení pořádajících věznic, vedení odborového svazu a ředitele Nemocnice a Ústavu pro výkon trestu odnětí svobody v Trenčíně. Srdečně poděkoval zúčastněným firmám a organizacím, které spolupracují s vězeňskou službou, za sponzorské dary, věnované do tomboly.

Celý večer byl pro přítomné hosty připraven bohatý raut včetně cukrovinek. K poslechu i tanci hrála kapela Koprbing a v salonku Danteso One Man Music Show. Během tanečních přestávek vystoupila skupina MightyShake se svými klasickými a latinskými tanci, dále hosté zhlédli žhavé flamenco a mohli se zúčastnit taneční balonkové soutěže. V rámci plesového večera byla možnost zakoupení lístků do tomboly, okamžité výhry ve formě drobnějších pochutin si hosté vyzvedávali po celý večer a o půlnoci se uskutečnilo hlavní losování opravdu hodnotných cen.

Velké poděkování patří všem organizátorům plesu, kteří spojili síly, a vznikl tak noblesní a nezapomenutelný večer. Díky patří i všem přítomným za vytvoření radostné a přátelské atmosféry.

Autorka článku: tisková mluvčí Věznice Kuřim Bc. Pavlína Kuchařová

TB

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.