Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

BRNO 20. září (VS ČR) – Dne 9. 9. 2022 se uskutečnil tenisový turnaj o pohár ředitele VVaÚpVZD Brno, a to v tenisovém areálu Sokola Rajhrad.

V ranních hodinách zahájil turnaj ředitel plk. PhDr. Dušan Gáč, který přivítal celkem 22 tenistů, složených z řad příslušníků a zaměstnanců brněnské věznice, kteří tvořili páry pro tenisovou čtyřhru. Celkem tedy 11 soutěžních párů si pod dohledem ředitele vylosovalo rozřazení do 2 skupin a tenisový turnaj mohl začít. V rámci své skupiny odehrál každý tým zápasy systémem „každý s každým“, z čehož vyplynulo konečné umístění ve skupině.

Semifinále se pak hrálo tak, že v pořadí 1. tým ze skupiny A hrál proti 2. ze skupiny B, a 2. tým ze skupiny A proti 1. ze skupiny B. Poražení z těchto zápasů si to rozdali v souboji o 3. místo, kde nakonec pohár za 3. místo získali Boris Písařík s Hynkem Coufalem, kteří porazili Jana Ulbricha a Vojtěcha Kocmana.

Ve finálovém deblu proti sobě nastoupili František Satala s Michalem Havlíčkem proti Tomáši Podrábskému s Alešem Martinkem. V napínavém finále byla nakonec úspěšnější druhá dvojice, která zaslouženě z Rajhradu odváží nejen pohár za 1. místo, ale také putovní pohár ředitele.

Slavnostního vyhlášení výsledků a předání pohárů se chopil nejen sám ředitel Dušan Gáč, ale i 1. zástupce Alexandr Kisling a vzácný host, kterým byl emeritní ředitel věznice Brno pan Karel Schmeidler.

TB

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.