Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

BRNO 5. října (VS ČR) – Dne 27. 9. 2023 se uskutečnil tenisový turnaj o pohár ředitele VVaÚpVZD Brno, a to v tenisovém areálu Sokola Rajhrad.

V ranních hodinách zahájil turnaj samotný ředitel Dušan Gáč a 1. zástupce Alexandr Kisling, kteří přivítali celkem 30 tenistů složených z řad příslušníků a zaměstnanců brněnské věznice. Celkem tedy 15 soutěžních párů bylo rozděleno do 3 skupin po 5. V rámci své skupiny odehrál každý tým zápasy systémem „každý s každým“, z čehož následně vyplynulo konečné pořadí týmů po základních skupinách.

Prvních 8 týmů z celkové tabulky se dostalo do čtvrtfinále, potažmo semifinále, finále. Poraženi semifinalisté Hynek Coufal a Boris Písařík se v utkání o 3. místo utkali s Michalem Kovaříkem a Jiřím Brychtou. Prvně jmenovaná dvojice souboj vyhrála a zopakovala tak bronzové umístění z loňského turnaje.

Ve finálovém deblu proti sobě nastoupili František Satala s Michalem Havlíčkem proti Petrovi Bubniakovi s Petrem Kolomazníčkem. V napínavém finále byla nakonec úspěšnější první dvojice, který zvítězila v poměru 7:5. Z loňského 2. místa si František s Michalem letos zaslouženě z Rajhradu odváží nejen pohár za 1. místo, ale také putovní pohár ředitele.

Tenisový turnaj se za slunečného počasí naštěstí obešel bez zranění, všem hráčům patří dík za předvedené výkony a prvním třem umístěným dvojicím patří velká gratulace. 

TB

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.