Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Praha 19. dubna 2022 (VS ČR) – Ředitel Středního odborného učiliště vězeňské služby Mgr. Josef Polcer, ocenil paní ředitelku vrchní radu brig. gen. Mgr. Moniku Myšičkovou za dlouholetou spolupráci s naší školou.

„Naše vztahy a spolupráce, jak s paní ředitelkou věznice, tak s celou věznicí Světlá nad Sázavou fungují na skvělé úrovni. Věznice nám pomáhá s koordinací vzdělávání a vnitřního režimu výkonu trestu “ říká vedoucí školského vzdělávacího střediska ve věznici Světlá nad Sázavou Mgr. Jana Koukalová.

Paní ředitelka vrchní rada brig. gen. Mgr. Monika Myšičkovou bude zapsána na Křišťálovou tabuli, která oceňuje osoby, jež se nějakým významným způsobem podílely na zlepšení našeho Středního odborného učiliště. Zápisy na Křišťálovou tabuli se dělají od roku 2017 a nyní je na něm 13 jmen.

K  předání daru a ocenění mělo původně dojít při příležitosti Slavnostní pedagogické rady, která probíhá každý rok v termínu, kdy si připomínáme výročí narození J. Á. Komenského, ale z důvodu výjimečných událostí ve světě, byla akce zrušena. Paní ředitelka vrchní rada brig. gen Mgr. Monika Myšičková ovšem o svůj dar a slova díků nepřišla, dne 13. dubna ji navštívil pan ředitel Mgr. Josef Polcer ve věznici Světlá nad Sázavou a předal jí dar a poděkoval za spolupráci s naší školou a hlavně s naším odloučeným pracovištěm v jejich věznici.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X