Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

RAPOTICE 5. srpna (VSČR) - Děti zaměstnanců Věznice Rapotice znovu strávili krásné chvíle na letním táboře v prostředí Českomoravské vrchoviny

Již tradiční rekreace dětí proběhla ve dnech 10.7. – 16.7.2021 ve  středisku Moravec na Vysočině.  Tento malebný rekreační objekt nabízí pro vyžití dětí vybavené zázemí. K dispozici je velký travnatý prostor pro hry, hřiště na kopanou, vybíjenou, košíkovou, plážovou odbíjenou (přehazovanou), možné je i využít táborové ohniště s posezením. Hned vedle se rozkládá rybník Piknusek, který je vhodný i ke koupání. Zde táborníci nadšeně vyzkoušeli nové čluny.   Uprostřed tábora  je klubovna, kde je stůl na stolní tenis a posezení pro děti, zde hrály stolní hry, zde kreslily, omalovávaly a vytvářely si obrázky pomocí šablon a foukacích fixů.

Na rekreaci přijeli psovodi z Brna se svými svěřenci, kteří předvedli výcvik, poslušnost psů a jejich zásah proti pachatelům trestné činnosti.

Táborníci  absolvovali i tradiční turistický výlet do Westernového městečka Šiklův Mlýn, kde si prohlédly celé Westernové městečko.

Už se opět těší na další rok.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.