Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PARDUBICE 1. dubna (VS ČR) – Věznice Pardubice vyslovuje velké poděkování řediteli Střední průmyslové školy chemické v Pardubicích za dodání dezinfekčního roztoku na ruce.

V současné době, kdy je nemožné zajistit ihned tuto komoditu v potřebném množství, nám dodávka dezinfekce od zdejší chemické školy velmi pomohla pro zabezpečení nezbytných hygienických opatření jak pro zaměstnance věznice, tak pro odsouzené muže. Zástupci školy jsou vstřícní našim potřebám i přesto, že poptávka je samozřejmě vysoká a velký zájem je i z jiných institucí. Proto touto cestou moc děkujeme všem, kteří se podílí na jeho výrobě a distribuci.

Další velké poděkování je směřováno do Střední průmyslové školy Otty Wichterleho se sídlem ve Velkém Poříčí. Ředitel školy poskytl velké množství bavlněných látek pro šití roušek. Díky této pomoci věznice zabezpečila své zaměstnance, ale mohla poskytnout roušky, které šijí odsouzení na terapeutickém centru věznice, i Magistrátu města Pardubic, nemocnici či dalším potřebným.

Moc děkujeme, že si vzájemně vycházíme vstříc a pomáháme si.

zuj

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X