Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PARDUBICE 17. dubna (VS ČR) - Na Univerzitě Hradec Králové proběhl veletrh práce JobStart. Akce, která firmy a další potencionální zaměstnavatele propojila se studenty.

Nejen studující na Univerzitě Hradec Králové, ale i na jiných vysokých školách zjistili, jak to chodí na trhu práce, poznávali své budoucí zaměstnavatele a možná i spolupracovníky, získávali kontakty. Užitečné informace, důležité pro jejich budoucí povolání, jim byly předány i díky prezentaci Vězeňské služby ČR. Dozvěděli se, co je zapotřebí pro přijetí do služebního nebo pracovního poměru, nejen formou informačních letáků, ale i intenzivní interaktivní komunikací.

Zaměstnanci Věznice Pardubice využili možnosti zviditelnění a zapojili se i do herní akce pro návštěvníky, která jim zajistila, že návštěvník byl motivován k tomu, aby stánek Vězeňské služby ČR navštívil. Zájem byl veliký, plno dotazů na téma věznění, práce s odsouzenými. Jedná se o další způsob prezentace věznice a informování veřejnosti o možnosti pracovního uplatnění ve Vězeňské službě ČR                                                     zuj

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X