Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTROV 29. listopadu 2021 (VS ČR) V listopadu byly uskutečněny Krajskou hospodářskou komorou Karlovarského kraje Veletrhy pracovních příležitostí v Sokolově a Karlových Varech. Programem veletrhů byla prezentace zaměstnavatelů po celou dobu konání, odborné přednášky, odborné konzultace s personalisty, poradenství v oblasti stylu a vizáže. Při odborných konzultacích se návštěvníci měli možnost dozvědět o problematice psaní životopisů, prezentaci při pracovním pohovoru, zhodnocení životopisů apod.

Poslední veletrh byl směrován do Karlových Varů, kde i přes zhoršující se epidemickou situaci a s tím související omezení navštívili veletrh téměř čtyři stovky zájemců o práci, mezi nimiž byli uchazeči v evidenci Úřadu práce, studenti posledních ročníků středních škol i veřejnost.

Věznice Ostrov se prezentovala v obou již zmíněných lokalitách a setkala se s pozitivním ohlasem, zejména u studentů středních škol, kteří by se rádi seznámili podrobněji s pracovním uplatněním ve Věznici Ostrov. S těmito školami jsme navázali již bližší spolupráci.

Jelikož se tento rok další veletrh nekoná, tak se v případě zájmu o námi nabízené volné pozice v pracovním či služebním poměru, obraťte na personální oddělení Věznice Ostrov.

https://www.vscr.cz/organizacni-jednotky/veznice-ostrov/sekce/volna-mista

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X