Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTROV 10. října (VS ČR) - Podzimní kolo mezinárodního Střeleckého závodu družstev, pořádané Sportovně střeleckým klubem Policie Sokolov ve spolupráci s Městem Sokolov na střelnici SKP UNITOP Sokolov v Lomnici dne 5. 10. 2019, je před zimní přestávkou tradičním vrcholem týmové střelecké soutěže závodních střelců reprezentujících Věznici Ostrov.

Letos se závodu ve střelbě z velkorážné pistole na mezinárodní pistolový terč na 25 m a střelbě z dlouhých samonabíjecích zbraní (samopal vz. 58 a obdobné poloautomatické pušky) na 100 m vkleče zúčastnilo téměř 60 střelců rozdělených do 19 týmů, z toho 9 týmů byla střelecká a policejní družstva z Německa. Za Věznici Ostrov nastoupila v soutěži dvě družstva.

V pro nás nejzajímavější kategorii Ozbrojené složky skončil na třetím místě tým Věznice Ostrov B (Jan Kheil, Štefan Karabinoš a Aleš Kratochvíl). Vítězem této kategorie se stal tým Věznice Ostrov A ve složení Marek Oravský, Pavel Sandtner a Petr Šopejstal, kteří pro tým vystříleli již deváté vítězství v soutěži. V individuálním hodnocení podtrhli výborný výsledek týmu umístěním na bedně Petr Šopejstal (2. místo) a Pavel Sandtner (3. místo) v kategorii jednotlivců Ozbrojené složky.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X