Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTROV 4. října (VS ČR) - V pátek se konal II. ročník turnaje v malé kopané O pohár ředitele Věznice Ostrov za účasti 4 družstev složených z příslušníků Věznice Ostrova, Teplic, Znojma a příslušníků OO Policie ČR města Ostrov.

Turnaj se odehrál na fotbalovém hřišti FC Ostrov. Jednotlivé zápasy probíhaly na jednom hřišti formou každý s každým. Celkem proběhlo 6 zápasů. O první místo se rozhodovalo v posledním zápase a to mezi domácím družstvem Věznice Ostrov a Věznicí Znojma. Utkání nakonec skončilo remízou 2:2. Konečné umístění na prvních třech místech bylo v tomto pořadí: na 1. místě favorizované družstvo Věznice Znojmo, na 2. místě družstvo Věznice Ostrov, na 3. místě družstvo OO PČR Ostrov a na posledním místě se umístilo družstvo Věznice Teplice. Součástí vyhlašování umístění nejlepších družstev byli dále vyhlašováni nejlepší střelec a to hráč z Věznice Znojma npor. Bc. Petr Čermák a nejlepší brankař turnaje npor. Mgr. Martin Filip z týmu OO PČR Ostrov. Atmosféra turnaje byla vynikající i počasí nám v celku po celou dobu turnaje přálo. Na fotbalové utkání se přijel osobně podívat ředitel Věznice Teplice Petr Blažek. Po vyhlášení vítězů ředitel Věznice Ostrov Pavel Zange všem přítomným poděkoval za jejich účast na turnaji.

Závěrem je třeba poděkovat všem hráčům za účast a sportovní chování v průběhu turnaje, hlavně nprap. Pavlovi Šťástkovi za organizaci turnaje. Nezbývá, než se těšit na další již III. ročník turnaje ve fotbale v malé kopané, který je plánovaný na další 2020.

Sdílet článek

Facebook
Platforma X