Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTROV 17. června 2023 (VSČR) Sobotní den se odehrával ve znamení velkolepé akce Den záchranářů na Rolavě, které se již tradičně účastnila i Věznice Ostrov. Oblíbená akce představila veřejnosti všechny složky Integrovaného záchranného systému a program byl opravdu nabitý.

Věznice byla zapojena do hlavního programu chvíli po zahájení akce ukázkou eskorty a výcviku služebních psů, při níž byli aktivně zapojeni i diváci. Zaměstnanci tak upoutali jejich pozornost a na závěr byli odměněni velkým potleskem.

Stánek vězeňské služby čekal na příchozí již pár kroků od hlavního vchodu. Kompletní prezentace zahrnovala tentokrát ukázku několika dopravních prostředků, nepovolených předmětů, výrobků odsouzených vyrobených pod vedením odborných pracovníků, reklamních předmětů, dárků a propagačních materiálů.

Zaměstnanci Věznice Ostrov a Horní Slavkov společně připravili i dílničku pro děti. Malování keramických odlitků, omalovánek a následná odměna sladkostmi a drobnými dárky je tak zaujala, že se stále do stánku vraceli.

Personál zodpověděl mnoho dotazů, které se týkaly vystavených předmětů a nabídky volných pracovních pozic. Návštěvnost stánku byla nejvyšší za poslední roky.

Vzhledem k velkému zájmu se Věznice Ostrov bude prezentovat i na akci Loučení s prázdninami v Ostrově dne 25. srpna 2023.

Sdílet článek

Facebook
Platforma X