Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTROV 10. června 2023 (VSČR) Sobotní akci Den pro Ostrov již tradičně provázela vysoká návštěvnost, ovlivněná bohatým programem organizovaným ze strany města Ostrov. Jedním z účastníků byla i Věznice Ostrov. V prezentačním stánku byly představeny výrobky zhotovené vězněnými osobami pod vedením odborných zaměstnanců věznice. Nejmenší návštěvníci akce v přistavené dílničce vybarvovali sádrové odlitky, kterými pak mohli potěšit své blízké. K dispozici byly různé propagační materiály a drobné suvenýry.

K nepřehlédnutí byla i vystavená výzbroj a výstroj příslušníků Vězeňské služby a zadržené nepovolené předměty vězněných osob.

Mnohé dotazy k volným pozicím či vystaveným předmětům zodpovídali přítomní zaměstnanci personálního a správního oddělení a z oddělení vězeňské stráže.

Věznice Ostrov se v červnu ještě zúčastní dalších dvou akcí, konaných pro veřejnost. V sobotu 17. června 2023 to bude Den záchranářů v areálu Rolava v Karlových Varech a 24. června 2023 Den pro fotbal v areálu FK v Ostrově. Srdečně všechny zveme.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X