Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTROV 25. dubna 2023 (VS ČR) I v letošním roce se v pátek 21. dubna 2023 Věznice Ostrov zúčastnila tradiční akce Dne Bezpečnosti na Mírovém náměstí v Ostrově, kde se prezentovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému.

Akce organizovaná městem Ostrov byla odstartována v 16 hodin obsáhlými prezentacemi jednotlivých složek a ihned přilákala pozornost mnoha přihlížejících. O expozici Věznice Ostrov byl velký zájem. Návštěvníci si mohli prohlédnout sanitku a eskortní autobus, Pro děti byla připravena tvůrčí dílnička, kde si mohly vymalovat odlitky ze sádry. Děti měly radost z dárků, které si za odměnu odnesly. Dále byla prezentována výzbroj, výstroj příslušníků Vězeňské služby, zadržené nepovolené předměty, výrobky odsouzených zhotovené pod vedením odborných zaměstnanců Věznice Ostrov. Personalisté byli často dotazováni na inzerované volné pozice a jejich náplň, což dotyčné zaměstnance velice potěšilo. Psovodi mezitím zorganizovali ukázku z výcviku protidrogové služební kynologie.

V letošním roce byl Den bezpečnosti velice úspěšný zejména z hlediska zájmu návštěvníků o naší prezentaci. Zaměstnanci Věznice Ostrov, kteří se akce zúčastnili byli na jejím konci unavení, ale potěšeni, z obrovského zájmu.

Sdílet článek

Facebook
Platforma X