Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Personalistky společně s příslušníkem zásahové jednotky dnes studentům 4. ročníků Střední průmyslové školy elektrotechnické v Havířově nastínili, co obnáší práce příslušníka VS ČR.

Karviná, 13. prosince (VS ČR) Střední průmyslová škola elektrotechnická pořádala dnes pro studenty maturitních ročníků akci "Chcete mě", na které se prostřednictvím personalistek a příslušníka zásahové jednotky představila také naše věznice.

 

Studentům 4. ročníků přichází období, kdy se budou rozhodovat, co po maturitě dále  a mnoho z nich si klade otázku „Chcete mě“?   

Věznice Karviná byla dne 13.12.2022 studentům Střední průmyslové školy elektrotechnické v Havířově prozradit „Ano, chceme Vás".

Studentům byla personalistkami společně s příslušníkem zásahové jednotky představena činnost vězeňské služby. Studenty nejvíce zajímal průběh přijímacího řízení, a to testy osobnostní způsobilosti a testy fyzické zdatnosti. Z několika dotazů byl jeden opakující se dotaz, a to konkrétně na kolegu příslušníka, jaký je jeho běžný  den ve službě. Ke konci povídání studenti projevili také zájem o  výzbroj a výstroj, kterou si někteří z nich nejen oblékli, ale v ní i otestovali  svou fyzickou zdatnost.  

 Vzájemně jsme se rozloučili s tím, že možná po maturitě rozšíří naše řady.

Bc. Simona Szczotková, personalistka

 

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.