Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Společně na Burze práce v Ostravě

Karviná, 23.září (VS ČR)  Příležitost přiblížit široké veřejnosti Vězeňskou službu České republiky během jediného dne s více než dalšími šedesáti významnými zaměstnavateli z celého Moravskoslezského kraje využili i personalisté Věznice Karviná a Heřmanice, společně s Vazební věznicí Ostrava dne 21. září 2022 mezi 9.00 a 16.00 hodinou. V unikátní atmosféře Multifunkční auly Gong v Dolních Vítkovicích proběhla akce s názvem „Burza práce 2022“, kterou pořádala Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Ostravě.

Záměrem této akce bylo představit fungování a provoz věznic, zájemci měli možnost  dozvědět se základní informace o věznicích, činnostech na jednotlivých úsecích, volných místech ve služebním i pracovním poměru. Personalisté poskytovali informace o podmínkách přijetí jak do služebního, tak do pracovního poměru k vězeňské službě. 

Zájemce zaujal nejen základní přehled informací o věznicích, připravené náborové video, informační letáky, ale zejména ukázka výzbroje a výstroje příslušníků, která zde byla k vidění.

Věříme, že se nám na burze práce podařilo oslovit zájemce, kteří by do budoucna mohli posílit řady zaměstnanců vězeňské služby.

Mgr. Gabriela Kociánová, vedoucí personální oddělení

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X