Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

KARVINÁ - 14. června (VS ČR) - V pátek 9. června se na hřišti Sportovního klubu Horní Suchá uskutečnil za finanční podpory ZO NOS PČR při Vazební věznici Ostrava fotbalový turnaj "O pohár ředitele Věznice Karviná". Do turnaje se přihlásilo 7 týmů, včetně domácího mužstva.

Ředitel věznice Petr Pitvor společně s předsedou ZO NOS PČR při VV Ostrava Petrem Cieluchem turnaj slavnostně zahájili v 08.30 hodin. Slavnostního zahájení se zúčastnili také ředitelka partnerské věznice Gabriela Lončíková a ředitel Vazební věznice Ostrava Marek Valenta.  Oba přijeli podpořit hráče svých týmů. 

Následovalo seznámení s pravidly, představení rozhodčích a potom se už  mužstva pustila do vzájemných bojů, které se ovšem nesly v přátelském duchu. Všichni hráči ocenili zejména možnost vzájemně se potkat i mimo zdi věznic a na zeleném trávníku si při fotbale vyčistit hlavy od služebních povinností.

Na turnaj se přišli podívat i někteří zaměstnanci a příslušníci, kteří neměli pracovní nebo služební povinnosti. A někteří hráči měli mezi diváky i rodinné příslušníky. Pořadatelský tým tak měl při zápasech své fanoušky.
I počasí hráčům přálo, s výjimkou jedné krátké intenzitní dešťové přeháňky. 

Celý turnaj se nesl v přátelské a příjemné atmosféře a pohár ředitele věznici si nakonec odvezl vítězný tým  PCŘ - SKPV Karviná. 

red

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.