Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Na dnešní den svolal ředitel věznice aktiv vedení a zaměstnanců věznice.

Karviná, 10. října (VS ČR) Na dnešní dopoledne svolal ředitel věznice do víceúčelové místnosti E3 aktiv zaměstnanců, na kterém přestavil přítomným zaměstnancům nové členy vedení věznice.

Upřesnil, že jak on, tak 1.ZŘ jsou v současné době svými funkcemi pouze pověřeni a požádal všechny přítomné zaměstnance, aby každý plnil své pracovní či služební povinnosti minimálně s takovým nasazením, jako doposud. 

Následně přítomné zaměstnance seznámil s úkoly, které jsou aktuální pro nejbližší týdny. Zdůraznil zejména nezbytnost šetřit energiemi a to jak elektrickou energii a plynem, tak i vodou. Spotřeba těchto položek je ze strany generálního ředitelství pravidelně monitorována a každý měsíc vyhodnocována.

Dále předal slovo vedoucí personálního oddělení, která přítomné zaměstnance seznámila s aktuální personální situací ve věznici a také s probíhající náborovou kampaní věznice.

Na závěr pak ředitel věznice poděkoval přítomným zaměstnancům za účast a vyjádřil naději, že všechny úkoly bude věznice i nadále plnit tak, aby byla ze strany nadřízených orgánů hodnocena kladně. 

red

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.