Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PRAHA 25. dubna (VS ČR) – V Centru volnočasových aktivit obce Velké Přílepy se uskutečnilo veřejné setkání občanů obce Velké Přílepy s ředitelem Vazební věznice Praha Ruzyně Zbyškem Trepešem. Hlavním tématem této veřejné debaty byla výstavba a budoucí provoz tzv. otevřené věznice ve stávajícím objektu pro výkon trestu odnětí svobody Velké Přílepy.

Setkání s občany obce Velké Přílepy bylo rozděleno na dvě části. V první části ředitel vazební věznice Zbyšek Trepeš společně se speciálním pedagogem Tomášem Měrkou okomentovali připravenou prezentaci, která se věnovala teoretickým východiskům projektu otevřené věznice a seznámila přítomné občany s vizuálním návrhem otevřené věznice ve Velkých Přílepech. Druhá část setkání byla věnována vlastním dotazům přítomných občanů, včetně paní starostky Kamily Handlové.

Celé setkání se neslo v přátelském racionálním duchu a závěrem proběhla krátká zpětná vazba na téma spolupráce mezi Vazební věznicí Praha Ruzyně a obcí Velké Přílepy, tato spolupráce byla vyhodnocena jako vzájemně prospěšná a pozitivní.

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.