Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

KLADNO 9. června (VS ČR) – V pátek 9. června se v Kladně uskutečnil 1. ročník turnaje v malé kopané, Memoriál Filipa Suchého, který byl věnován vzpomínce na našeho tragicky zesnulého kolegu a nadějného fotbalistu.

Turnaje se zúčastnilo celkem 8 týmů. Družstva reprezentující VS ČR byly týmy Vazební věznice Praha Ruzyně, Věznice Vinařice a Věznice Kynšperk nad Ohří. Vzdát hold Filipovi přijeli také zahraniční kolegové z Ústavu výkonu vazby a Ústavu výkonu trestu odnětí svobody Bratislava a z Věznice Budapešť. Dalšími účastníky turnaje byly družstva 
Policie ČR – PMJ Praha a HZS – Petřiny. Týmem, který nemohl v soupisce chybět, byl i tým SK Kladno, ve kterém Filip sám působil. Družstva byla rozdělena do dvou skupin a v každé skupině došlo k vzájemným kláním všech týmů. Na třetím místě se umístilo družstvo Věznice Vinařice, které se o bronzovou příčku utkalo v zápase s Věznicí Budapešť. Stříbro získal tým SK Kladno, a to po velmi vyrovnaném souboji s týmem Vazební věznice Praha Ruzyně, který tak zvítězil v celém turnaji. Celou akci provázela velmi pozitivní a přátelská atmosféra, hráči i diváci si sportovní turnaj užili a již nyní se velmi těšíme na další ročník.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.