Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Liberec 2. října 2019 (VS ČR) – V pátek 20. září proběhlo v salónku hotelu Liberec setkání bývalých zaměstnanců vazební věznice, kteří v dávných či nedávných letech odešli do starobního důchodu. Setkání probíhalo ve velice přátelském a neformálním duchu, kdy si přítomní popovídali o svém současném životě a zavzpomínali na společně strávené roky u vězeňské služby.

Tato setkání, jichž se účastní vždy i někteří dlouholetí stávající zaměstnanci, každoročně organizuje vedení liberecké vazební věznice. Kromě neformálního posezení je mimo jiné smyslem celé akce ocenit dlouholetou práci bývalých kolegů a popřát jim k významným životním jubileím.

I letos již tradičně na úvod pronesl ředitel vazební věznice plk. Jan Hladík neformální proslov, kdy zejména zmínil významné události, které se ve vazební věznici udály v uplynulém roce. Následně poblahopřál jubilantům a předal jim drobné dárky, které pro ně vyrobili odsouzení. Na závěr svého vystoupení popřál všem hodně zdraví do dalších let. Během několika hodin si pak přítomní navzájem sdělovali novinky ze života a zavzpomínali na společné zážitky.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.