Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

HORNÍ SLAVKOV 27. dubna (VS ČR) – Ve středu se konalo postupové kolo Vězeňské služby České republiky ve střelbě ze služebních zbraní, které pořádala Věznice Horní Slavkov ve spolupráci s SKK PČR UNITOP Sokolov. Soutěže se zúčastnili příslušnice a příslušníci z věznic Bělušice, České Budějovice, Jiřice, Nové Sedlo, Ostrov nad Ohří, Pankrác, Příbram, Rýnovice, Stráž pod Ralskem, Teplice, Všehrdy a Horní Slavkov. Jedná se o střeleckou soutěž, kde se účastníci mohou kvalifikovat na přebor vězeňské služby, který se bude konat v měsíci červnu.

Závodníci a závodnice museli absolvovat disciplínu COMBAT a střeleckou situaci/disciplínu praktické střelby IPSC. Po napínavém klání postoupilo z 21 mužů prvních deset a ze 4 žen postoupily všechny čtyři střelkyně.

A kdo ze zúčastněných obsadil pomyslné stupně vítězů? První místo v kategorii ženy získala Zuzana Helebrantová z Teplic, druhé místo Kristina Telenská ze Všehrd a na třetím místě skončila Renata Vodičková z Horního Slavkova. Nejlepším střelcem v kategorii muži se stal Petr Krčka z Horního Slavkova, druhé místo patřilo Milanu Friedelovi z Českých Budějovic a třetí příčku obsadil Jan Kůrka ze Všehrd.

Všem postupujícím gratulujeme a na přeboru přejeme hodně štětí a přesnou mušku.

mav

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.